• Aparatura sterilizare

    Autoclave B+, masini de spalat instrumentar, sigilatoare de folii. Cele mai exigente standarde de sterilizare medicala sunt la dispozitia clinicii tale veterinare
Oferim solutii complete pentru sterilizarea clinicilor medicale si centrelor de radiologie si consultanta pentru alegerea si implementarea solutiei optime pentru fiecare proiect in parte.

Autoclav MELAG Vacuvet 23 B+

Fa cunostinta cu autoclavul special conceput pentru sterilizarea in clinicile veterinare de catre MELAG, producator german consacrat in domeniul sterilizarii medicale cu peste 500000 autoclave ce asigura instrumentar steril la nivel global. Autoclavele clasa B permit sterilizarea atat a instrumentelor ambalate, cat si a celor neambalate, indiferent de tipul si complexitatea acestora. Prin sterilizarea clasa B se pot steriliza nu doar instrumente solide si poroase, dar si corpuri goale complexe cu lumen ingust, cum ar fi piesele de mana de tipul turbinelor sau furtunelor fiziodispenserului, dar si endoscoape.

Masina de spalat instrumentar MELAG MELAtherm 10

Masinile de spalat instrumentar medical inovative MELAtherm 10 si MELAtherm 10 Evolution realizeaza o curatare superioara, dezinfectia si uscarea produselor medicale utilizate in clinici si centre de radiologie. Curatarea si dezinfectia automata asigura protectie mai buna pentru pacienti si echipa medicala si economia de timp si bani pentru reprocesarea instrumentelor.

Sigilatoare de folii MELAseal

Sigilatoarele de folii produse de MELAG sunt reprezentate de gama MELAseal si permit impachetarea si sigilarea pungilor / foliilor de sterilizare sigur si rapid. Sigilarea perfecta a foliilor de sterilizata poate fi verificata automat iar parametrii de sigilare pot fi monitorizati si stocati.

Distilatoare de apa MELAdem

Apa demineralizata de inalta calitate pentru sterilizare si pentru utilizarea in clinica, pentru ca tu sa ai siguranta unei sterilizari optime, dar si a mentinerii duratei de functionare a aparaturii tale medicale pe termen lung.
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.