• Bine ai venit in lumea tehnologiei veterinare de varf

  Proiectul tau este urmatorul cel mai bun proiect al nostru
 • Autoclav MELAG Vacuvet

  Sterilizare la cele mai inalte standarde pentru clinicile veterinare
 • Planmed Verity VET

  CT-ul veterinar cu rezolutie submilimetrica pentru imagistica veterinara 3D fara egal
 • PLANMECA Compact iTouch VET

  Unitatea de stomatologie veterinara de la liderul global in aparatura stomatologica
 • Examion X-DRS

  Aparatul de radiologie panoramica veterinara pentru cele mai variate nevoi imagistice

Distribuitor oficial in Romania

De la clinici veterinare boutique la centre de radiologie veterinara sau mega-clinici complexe, suntem pregatiti si entuziasmati de proiectul tau, indiferent de amploarea lui.

Suntem certificati de principalele autoritati de specialitate
din Romania:


Ce spun clientii nostri

 • Dr. Razvan Gheoca
  CEO Mobile Vet
“Am ales sa colaboram cu Dexellence nu doar pe baza a ceea ce aveam nevoie in următoarele luni, ci pe baza strategiei noastre pentru următorii ani si a capacității lor de a ne furniza o paletă cat mai variata de echipamente medicale veterinare de top. Ei știu ce fac și le pasă de clienți si serviciile oferite. Dacă noi, clinicile veterinare Mobile Vet, vrem să vorbim despre a fi cei mai buni din industria noastră, vrem să ne asigurăm că orice partener are aliniate aceleași obiective, iar cei de la Dexellence sunt profesioniștii de încredere si partenerii excelenți pentru noi, fiind printre cei mai buni din sectorul echipamentelor medicale. In ceea ce privește experiența Mobile Vet cu Dexellence, aceștia au fost întotdeauna deschiși si disponibili pentru a schimba, împărtăși ideile si cunoștințele lor, iar capacitatea de a le face accesibile partenerilor săi a fost un plus in colaborarea noastra. Atitudinea si promptitudinea serviciilor a fost mereu impecabila iar disponibilitatea lor la nevoile noastre fac din Dexellence un partener fantastic.”

Radiologie veterinara

Unitati pentru stomatologie veterinara

Aparatura sterilizare veterinara

Mese de tratament

De la Arad la Sighetul Marmatiei. De la Suceava la Tulcea. Indiferent unde in tara este clinica ta, e in aria noastra de lucru.

© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.