• Unituri Dentare

    Indiferent cat de exigente sunt cerintele tale exista un unit dentar Planmeca ce le satisface.

Ca medic dentist iti petreci in medie 25% din viata utilizand unitul dentar. E normal sa iti doresti sa fie comfortabil, placut, usor de utilizat si modern. Ok, si fiabil si ultra-performant. Si upgradabil. Bineinteles ca si estetic. Da, se poate si intuitiv si personalizabil...

...indiferent cat de multe si variate sunt cerintele tale exista un unit dentar PLANMECA ce le satisface. Suntem aici sa te ghidam spre alegerea unitului dentar potrivit.

Descopera optiunile ce fac din
uniturile dentare PLANMECA
varfuri de gama
ale aparaturii stomatologice.

Tapiteria Ultra-Relax

Probabil trademark-ul uniturilor dentare PLANMECA, tapiteria cu memorie Ultra-Relax este ceva ce trebuie sa testezi ca sa crezi. Nu trece neobservata de pacienti. Si nici de medicii dentisti care uneori iau pauza intre pacienti relaxandu-se pe tapiteria Ultra-Relax.

Ergonomie la superlativ

De la fotoliul pacientului suspendat inventat de PLANMECA, pana la forma anatomica a spatarului fotoliului cu latime redusa in zona capului, dimensiunea mica a bazei unitului si pozitia instrumetelormedicului, uniturile PLANMECA sunt concepute cu accentual pe ergonomie.

Imbunatatire continua a performantelor

Tehnologia avanseaza intr-un ritm alert insa nu e nevoie sa schimbi unitul PLANMECA pentru a tine pasul. Unturile dentare PLANMECA sunt upgradabile, concepute pentru a putea primi optiuni noi pe parcurs ce tu sau tehnica avansati.
Uniturile dentare PLANMECA sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor. In eventualitatea putin probabila a unor defectiuni tehnice echipa noastra de service iti sta la dispozitie prompt si prin tehnologii moderne pentru ca tu sa poti relua activitatea la potential maxim in cel mai scurt timp.

Planmeca Sovereign Classic

Varful de gama al uniturilor dentare Planmeca este rezultatul unui design inteligent si integrarii a numeroase functii si tehnologii ultra-avansate. Inteligent atat la exterior cat si in interior.

Scaunul LUMO

NU iti recomandam sa lucrezi ore la rand, dar daca totusi o faci, scaunul de medic Planmeca LUMO este partenerul de care ai nevoie. Conceput sa se muleze pe anatomia corpului, permite ajustarea si adaptarea nivelului si inclinarii spatarului, sezutului si inaltimii, pentru ergonomie maxima.
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.