• Radiologia intraorala PLANMECA

    Realizarea, prelucrarea si stocarea de radiografii intraorale de mare precizie la indemana tuturor.
Cele mai noi tehnologii in domeniul radiologiei intraorale sunt acum accesibile, usor de utilizat in orice clinica stomatologica si cu rezultate perfecte. Planmeca, lider in aparatura de radiologie dentara, ofera solutii complet digitalizate pentru o practica stomatologica sigura si usoara in fiecare zi. Alege aparatura de radiologie intraorala potrivita nevoilor tale.

Planmeca ProX

Aparatura radiologie intraorala

Planmeca ProSensor

Senzori digitali

Planmeca ProScanner 2.0

Scanner si placute cu fosfor

Vista Scan Mini Easy 2.0

Scanner si placute cu fosfor

Cine are nevoie de radiologie intraorala?

Orice clinica stomatologica ce respecta protocoalele de lucru pentru manoperele dentare si doreste rezultate optime ale tratamentelor are nevoie de un aparat de radiologie intraorala.

Un tratament de canal nu se poate realiza corect fara realizarea a cel putin 2 radiografii intraorale (pre si post obturare). Pentru tratamentele parodontale, evaluarea gradului de afectare parodontala a unui dinte necesita radiografii intraorale. Numeroase manopere de chirurgie dento-alveolara beneficiaza de pe urma radiografiilor intraorale. In multe cazuri, necesitatea unei radiografii intraorale duce la amanarea tratamentului stomatologic. Dar de ce sa amanati tratamentul pana cand pacientul ajunge la un centru de radiologie dentara, cand puteti realiza aceste radiografii simple chiar in cabinetul dumneavoastra, imediat? Radiografiile intraorale reprezinta standardul de aur pentru realizarea multor tratamente stomatologice corecte, iar stocarea digitala a acestor radiografii este un mod usor si sigur de a pastra un istoric al fiecarui pacient.

© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.