• Aparatura de radiologie orala PLANMECA

    Intreaga gama de imagistica maxilo-faciala pentru proiectul tau, de la clinici stomatologice mici si mai mari, pana la centre de radiologie.
Lider de piata in radiologia orala in cele mai multe tari, PLANMECA produce intreaga gama de aparatura radiologica pentru sfera maxilo-faciala, de la aparate de radiologie intraorala pana la CBCT-uri de mare volum. Aparatele PLANMECA utilizeaza cea mai inalta tehnologie si un software complex si complet, folosind cantitatea minima de radiatii, optimizata pacientului si tipului de imagine.

Radiologie intraorala

Radiologie 2D panoramica

Radiologie 3D CBCT

Radiografie intraorala

Radiografiile intraorale sunt indispensabile pentru orice clinica stomatologica sau centru de radiologie, indiferent de amploarea activitatii. Senzorii digitali sau placutele cu fosfor sunt usor de utilizat si igienizat si realizeaza radiografii intraorale (retroalveolare) cu rezolutie ridicata. Cantitatea de radiatii utilizata este redusa la minim, putandu-se folosi si modul de operare “Child Mode”, dedicat radiografiilor pentru copii, cu doza minima posibila de radiatii.

Radiografie panoramica

Radiografiile panoramice ofera o imagine de ansamblu asupra dintilor, maxilarelor si articulatiilor temporo-mandibulare, fiind utilizate atat in clinicile stomatologice, cat si in centre de radiologie orala. Aparatele de radiologie panoramica PLANMECA sunt intuitive, usor de utilizat si upgradabile la CBCT, realizand radiografii panoramice de calitate remarcabila cu doza minima de radiatii. Aparatele de radiologie panoramica PLANMECA sunt disponibile in 2 variante: ProOne – acopera nevoile de baza de radiografii panoramice si ProMax 2D – aparatele de radiografii 2D avansate ce pot realiza diverse tipuri de imagini 2D, pot fi dotate cu cefalometru si pot fi upgradate la 3D doar prin schimbarea senzorului.

Planmeca ProOne

Planmeca ProMax 2D

Radiografie 3D

Radiografiile 3D (CBCT-urile) au devenit o componenta obligatorie pentru numeroase manopere stomatologice. Aparatele pentru radiografii 3D (CBCT) sunt utilizate atat in clinici stomatologice, cat si in centrele de radiologie orala. PLANMECA este unul dintre pionierii tehnologiei CBCT, brevetand numeroase module si optiuni pentru imagistica 3D, cum ar fi fotografiile faciale 3D (ProFace) si scanarea in timp real a miscarilor mandibulare (4D Jaw Motion). Cele 2 game de aparate 3D PLANMECA ProMax 3D si VISO acopera integral cele mai variate cerinte de imagistica in sfera maxilo-faciala, de la volume mici cu rezolutie inalta pentru endodontie pana la volumele mari ce include intregul craniu si gatul.

Planmeca ProMax 3D

Planmeca VISO

Autorizari

Amplasarea aparatelor de radiologie in Romania se face exclusiv in spatii special amenajate, ce respecta dimensiunea minima, documentarea si pregatirile de radioprotectie solicitate de autoritati. Suna complicat? Nu va fi. Odata cu achizitia unui aparat de radiologie PLANMECA iti oferim consultanta cu ajutorul unui expert in radioprotectie pentru pregatirea spatiului si realizarea documentatie pentru autorizare CNCAN. Cu alte cuvinte, te indrumam din etapa de planificare pana la momentul in care faci prima radiografie, si ulterior oricand ai nevoie de noi.

Traininguri

Utilizarea aparatelor de radiologie PLANMECA este simpla, intuitiva, insa cu cat aparatul este mai complex cu atat personalul ce il utilizeaza va avea nevoie de instruire speciala si continua. De asemenea, software-ul de radiologie Romexis, singurul soft ce inglobeaza toate modulele din practica stomatologica, este upgradat si dezvoltat permanent. Pentru a fi sigur ca beneficiezi la maxim de tehnologia imagistica PLANMECA iti punem la dispozitie tutoriale, webinaruri, training-uri la sediul tau sau direct la centrul de training PLANMECA din Helsinki, Finlanda.
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.