• Dexellence #welovedentalclinics

Suntem o echipa tanara, suficient de mare incat sa faca fata unor proiecte grandioase si suficient de mica incat sa acorde timp si atentie oricarui proiect.

Suntem parteneri oficiali si distribuitori in Romania ai companiilor de top din industria echipamentelor stomatologice: PLANMECA (unituri dentare, aparatura radiologica, CAD/CAM), DURR DENTAL (compresoare, pompe de aspiratie, separatoare de amalgam, autoclave), MELAG (autoclave, masini de spalat instrumentar si solutii complete pentru sterilizare medicala), ZEISS (microscoape si lupe medicale) si MISCEA (baterii inteligente cu senzori).

Ce spun partenerii nostri:

  • Katerina Orovchanec,
    Area Export Manager Central & Eastern Europe, Planmeca Oy, Finland
“Many happy and satisfied dentists, many state-of-the-art dental clinics and dental imaging centers, all over Romania, equipped with the latest Planmeca digital solutions and integrated in the Design Dental Clinic concept of our partner Dexellence, motivate and guide us on our continuous path from vision to excellence. It is a pleasure collaborating with such a professional, modern, future oriented team as Dexellence and sharing a common mission for better patient care through innovation.
We are very much excited and we are looking forward to continue our digital dentistry journey on the Romanian market, together with our partner Dexellence, in the years to come!”
  • Avem experienta a peste 200 de clinici si centre de radiologie dotate si deservite de echipa noastra.

Echipa noastra de tehnicieni de aparatura medicala este instruita direct la producatori in Finlanda si Germania, cu numeroase certificari. Suntem pregatiti sa intervenim rapid si cu tehnologii moderne pentru a solutiona in cel mai scurt timp orice problema tehnica a aparaturii medicale a clientilor nostri.

Iti oferim suportul inca din etapa de alegere a locatiei, planificare, proiectare, executie, dotare si autorizare, pana la inaugurarea proiectului, la care ne face mare placere sa participam. Colaboram cu echipa de arhitectura Enigma Design pentru a implementa cele mai inedite idei de design interior in clinicile dotate de noi.

Suntem pasionati de clinici stomatologice si ne entuziasmeaza proiectele indraznete si avangardiste.

Am introdus si promovam conceptul de “Design Dental Clinic” in Romania.

Sa facem cunostinta

Cristina

Co-Fondator si CEO Dexellence
Este pasionata de tot ce tine de design in domeniul stomatologic, fiind ea insasi medic dentist. De la design de concept pentru evenimente stomatologice, reviste stomatologice, pana la organizarea de programe ample multinationale de voluntariat stomatologic, sunt putine ariile domeniului stomatologic pe care Cristina sa nu le fi experimentat. De aici probabil multitudinea de idei ce bombardeaza (si streseaza 😊) constant restul echipei.

Cosmin

Inginer, Co-Fondator si Director de Vanzari Dexellence
Transforma proiectele in realitate. Focusat, prompt si direct (poate prea direct, ar spune restul echipei 😊), se asigura ca iti vei duce la indeplinire proiectul in cel mai scurt timp. Extra-sociabil, se va imprieteni imediat cu tine, cu arhitectul, electricianul, instalatorul … da, cu oricine participa la proiect, atmosfera relaxata creste eficienta. El e cel cu care vei interactiona cel mai mult in derularea proiectelor.

Marian

Coordonator Departament Consumabile
Este cel care se asigura ca nu ramai niciodata fara dezinfectanti sau cuburi de ceramica. Iti reaminteste constant. Si tie, si noua 😊. Extra-organizat, rapid si cu o memorie de invidiat, e mereu omul potrivit la momentul potrivit.

Mihai

Director Service
Daca exista o gena a domeniului tehnic, Mihai cu siguranta o are. Ar putea asambla si instala aparatura zi si noapte. Nu o face doar pentru ca trebuie sa ii ramana putin timp si pentru schi si trasee montane cu bicicleta 😊. In restul timpului insa il vei gasi in clinicile sau centrele de radiologie ale clientilor nostri, facand ce stie perfect.

Daniela

Director Administrativ
Daniela se ocupa ca totul sa mearga ca pe roate in colaborarea cu medicii, dar si in activitatea noastra interna. Cu ea vei intra in contact legat de contracte si facturi, autorizari, evenimente, campanii, parteneriate si orice altceva necesar pentru buna noastra functionare.

Cristian

Inginer Aparatura Medicala
Cristian este inginer aparatura medicala si tehnicianul nostru de service cu care vei intra in legatura pentru aparatura radiologica. Te va asista in realizarea documentatiei CNCAN si a buletinelor de masuratori radiologice, dar il vei intalni si la montaje si interventii. Este extra-organizat, ordonat si un model de seriozitate pentru noi toti.

Cosmin J

Inginer Aparatura Medicala
Pasionat de tehnica si de IT, dar cu o pricepere deosebita in activitatile ce presupun manualitate, Cosmin acorda interes ridicat sistemelor de sterilizare de tipul autoclavelor, dar si a uniturilor dentare. Il recunosti usor, e prompt, eficient si orientat spre rezolvarea rapida a problemelor.

Florin

Inginer Aparatura Medicala
Se ocupa de montaje si interventii alaturi de ceilalti colegi. Este o persoana dinamica, pasionat de un mediu activ, in continua schimbare si ii plac foarte mult provocarile. Daca vrei sa il faci fericit, da-i sa repare ceva.

Narcis

Area Sales Manager
Este responsabil de partea de vanzari. O persoana sociabila, careia ii place sa comunice mult si sa isi creeze o relatie productiva si de lunga cu cei cu cei cu care intra in contact. Cunoaste bine solutiile care ti s-ar potrivi si iti poate oferi asistenta atunci cand ai nevoie.

Dorina

Expert Contabil
Este cea care ne consiliaza si tine finantele in ordine. In mare ordine. Stricta. Atat de stricta incat sunt putine lucruri care ne vin in minte mai grave decat lipsa unei facturi 😊.

Tudor

Arhitect
Arhitectul echipei si Fondator ENIGMA DESIGN, este cel cu care ne sfatuim la planificarea si designul clinicilor. E cel cu ajutorul caruia implementam conceptul de “Design Dental Clinic” la multe dintre proiecte. Ultra-organizat si nisat pe domeniul medical, Tudor coordoneaza impecabil transformarea unui spatiu la gri intr-o clinica perfect functionala in 30 de zile. Da, WOW spunem si noi 😊.
  • Vrem sa discutam despre proiectul tau.

    Da-ne un telefon sau fa-ne o vizita la showroom. Nu ai timp? Te vizitam noi.

Ce spun clientii nostri

“Va multumesc pentru tot suportul si pentru rabdarea de a asculta ideile mele, apreciez profesionalismul si prietenia voastra. Sper sa nu mai fie cazul sa construiesc alta clinica, dar daca va fi cu siguranta cu Dexellence vreau sa lucrez.”

Dr. Sebastian Miclea, Director Medical PREMIUM DENTAL, Arad

“Colaborarea noastra cu Dexellence a inceput acum 5 ani cand i-am ales pentru dotarea unei mici clinici gandita de la zero, am avut sprinjin neconditionat de la intreaga echipa inca de la planul de constructie; 3 ani mai tarziu la extinderea acestei clinici nu am stat pe ganduri in a dota intreaga clinica tot cu echipamentele furnizate de ei, inteligente, moderne, fiabile si ultraperfomante. Am primit ajutor atat la design, cat si suport pentru orice inseamna consultanta. Uniturile dentare, compresoare, pompe de aspiratie, autoclave, scanner intraoral, aparatura pentru imagistica dentara sunt cateva dintre echipamentele dentare cumparate exclusiv de la Dexellence, le recomand cu toata inima si va pot spune ca de 5 ani nu am avut probleme tehnice ce nu au putut fi rezolvate, multe dintre ele de la distanta sau intr-un timp foarte scurt; calitatea echipamentelor este de necontestat.”

Dr. Denisa Tutunaru, Manager EDENT, Tulcea
© 2020 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.