• CAD/CAM

    Tehnologia CAD/CAM reprezinta viitorul restaurarilor dentare, fiind deja utilizata pe scara larga in Europa, SUA si Japonia.

Scanare intraorala, design flexibil, frezare computerizata sau printare. Iti punem la dispozitie toata tehnologia necesara unui protocol de tratament stomatologic digitalizat.

Scanare 3D

Scanarea digitala 3D, practica din clinica sau laboratorul tau ce iti permite digitalizarea majoritatii tratamentelor. Vei lucra mai rapid, eficient si precis.

Scanner intraoral PLANMECA Emerald S

Scanner de laborator PLANMECA PlanScan Lab

Design CAD/CAM

Flexibilitate, usurinta in utilizare, suport continuu si tehnologia cea mai avansata fac din softul Romexis alegerea perfecta pentru planificarea tratamentelor si designul digital al restaurarilor tale, de la coroane la structuri complexe pe implanturi.

Masini de frezat

Masinile de frezat PLANMECA - precizie maxima si executie perfecta a restaurarilor protetice. Soft de frezare deschis, complet compatibil cu orice soft de design. Alege varianta potrivita clinicii sau laboratorului tau.

Printare 3D
PLANMECA Creo C5

Printerul 3D ultra-rapid conceput special pentru clinicile stomatologice. Permite obtinerea de ghiduri chirurgicale, modele, gutiere si alignere intr-un sfert din timpul conventional. Materialele utilizate sunt aprobate medical si optimizate pentru printare 3D. PLANMECA Creo c5 nu necesita calibrare si poate fi utilizat pentru printarea oricarui fisier STL sau PLY cu ajutorul softului deschis PLANMECA Romexis Creo c5 Studio.
    Contacteaza-ne

    © 2024 Copyright Dexellence. Toate drepturile rezervate.