Ce este
START-UP NATION?

Un program de finantare a afacerilor noi de catre Guvernul Romaniei cu pana la 44000 EURO nerambursabili.


Pot beneficia clinicile stomatologice de finantare START-UP NATION?

Da, clinicile stomatologice pot obtine finantare pentru achizitia de echipamente medicale prin programul START-UP NATION, indiferent daca sunt localizate in mediul urban sau rural.

Au obtinut alte clinici stomatologice finantare START-UP NATION?

Da, pana in prezent firma noastra a colaborat cu peste 20 de clinici stomatologice din intreaga tara (Cluj, Brasov, Bucuresti, Sighetu Marmatiei si multe alte locatii) pentru achizitia de echipamente medicale (PLANMECA, DURR, ZEISS si altele) finantate prin programul START-UP NATION 2017, toate proiectele de achizitie fiind in prezent incheiate cu succes. Astfel, deja dupa primul an de program START-up NATION avem o vasta experienta in ghidarea clinicilor stomatologice in accesarea acestui tip de finantare si finalizarea cu success a achizitiei.

Care sunt pasii pentru obtinerea finantarii
START-UP NATION?

In cazul in care deja colaborati cu un consultant pentru finantarea prin START-UP NATION, acesta va va ghida in realizarea proiectului, iar noi va vom ajuta sa configurati echipamentele dorite si apoi va vom pune la dispozitie ofertele de echipamente redactate specific cerintelor START-UP NATION 2018.

In cazul in care nu aveti inca un consultant START-UP NATION va putem pune in legatura cu unii dntre consultantii care au ghidat finantarile clinicilor stomatologice cu care am avut placerea sa colaboram cu success pentru programul START-UP NATION 2017. Si in acest caz noi vom pastra legatura cu consultantul, va vom ghida in realizarea configuratiilor echipamentelor dorite si va vom pune la dispozitie ofertele si actele redactate specific cerintelor START-UP NATION 2018.

Contacteaza-ne

Ai nevoie de mai multe informatii?
Sau ai suficiente informatii si vrei sa te apuci de treaba?

Adresa

Splaiul Independentei, bloc 2J, et 3, ap. 16, interfon 46
(vis-a-vis de Palatul Justitiei)

Urmareste-ne

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Please tell us how big is your company.