Sovereign Classic


Cel mai nou unit dentar Planmeca este rezultatul unui design inteligent si integrarii numeroaselor functii si tehnologii specifice Planmeca Sovereign, la un pret accesibil. Inteligent atat la exterior cat si in interior.

 

  • Unitul Planmeca Sovereign Classic ofera posibilitatea de personalizare a setarilor fotoliului si pieselor de mana utilizand panoul de comanda touch-screen.
  • Beneficiati de flexibilitatea miscarilor fotoliului stomatologic Planmeca Sovereign, putand roti fotoliul, adapta pozitia tetierei, a spatarului si a sprijinului pentru picioare in functie de tratamentul executat si de preferintele dumneavoastra.
  • Controlul infectiei reprezinta o prioritate pentru unitul dentar Planmeca Sovereign Classic, acesta oferind cele mai avansate tehnici de dezinfectie periodica sau continua.
  • Activitatea unitului poate fi controlata digital si corelata cu activitatea clinici utilizand software-ul Romexic Cinic Management.
  • Unitul Planmeca Sovereign Classic este disponibil intr-o gama larga de culori. Puteti de asemenea alege tipul de tapiterie, optand pentru comfortabila tapiterie Comfy sau pentru tapiteria de lux Ultra Relax.

Descarca prezentarea Configurati propriul unit dentar Planmeca Sovereign Classic.

Preturi – Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, iar preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru a va putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, va invitam sa ne contactati pentru a va configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

Contacteaza-ne

Email:
contact [at] dexellence.ro

Telefoane:
+40.744.667.564
+40.726.676.233

Adresa:
Splaiul Independentei, bloc 2J, et 3, ap. 16, interfon 46
(vis-a-vis de Palatul Justitiei-Tribunalul vechi)