Sovereign


Varful de gama al uniturilor dentare Planmeca ofera tot ce este necesar pentru practica stomatologica specializata, ultra-moderna si performanta, imbracat intr-un design multi-premiat. Inginerie sofisticata construita cu gandul la viitor, upgradabil pentru a beneficia mereu de ultimele inovatii tehnologice ale medicinei dentare. O adevarata capodopera.

 

  • Unitul dentar Planmeca Sovereign se adapteaza perfect la orice pozitie de lucru si la orice tip de pacient, datorita miscarilor complet motorizate ale componentelor unitului dentar. Astfel, unitul poate fi folosit atat demedici dreptaci, cat si de stangaci, poate fi adus in pozitia orizontala sau in pozitie verticala, dimensiunea spatarului poate fi reglata automat, la fel si pozitia tetierei si a sprijinului pentru picioare. Flexibilitate perfecta.
  • Planmeca Sovereign ofera solutii exceptionale pentru medicii specialisti, putand fi adaptat practicii axate pe implantologie (fiziodispenser integrat, sistem de apa sterila, monitor LCD Planmeca Medical Grade), endodontie (microscop optic Carl Zeiss integrat, micromotor endodontic , aparat radiologie intraorala atasat), ortodontie (masuta operatorie ortodontica, modulul asistentei cu instrumente rotative), parodontologie (sistemul Perio Fresh, numeroase tipuri de sisteme de detartraj) sau chirurgie maxilo-faciala (masuta operatorie chirurgicala, monitor LCD Planmeca Medical Grade, micromotor chirurgical integrat, sistem de apa sterila).

Descarca prezentarea Configurati propriul unit dentar Planmeca Sovereign.

Preturi – Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, iar preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru a va putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, va invitam sa ne contactati pentru a va configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

Contacteaza-ne

Email:
contact [at] dexellence.ro

Telefoane:
+40.744.667.564
+40.726.676.233

Adresa:
Splaiul Independentei, bloc 2J, et 3, ap. 16, interfon 46
(vis-a-vis de Palatul Justitiei-Tribunalul vechi)