Compact i Touch


Ergonomic, eficient si disponibil in nenumarate variante de configurare si o gama vasta de extra-optiuni, pentru a satisface cele mai variate preferinte. Asa cum vi-l doriti.

 

  • Unitul dentar Planmeca Compact i Touch ofera posibilitatea de a alege intre numeroase variante de distribuire a modulului medicului: cu firele balansate, cu firele coborate, modul lateral, carucior independent cu firele coborate.
  • Stalpul unitului Planmeca Compact i Touch poate fi atasat unitului sau montat in tavanul cabinetului.
  • Monitorul Planmeca alb LCD 17’’ ofera posibilitati excelente de exploatare a imagisticii dentare si ajuta esential comunicarea cu pacientul.
  • Activitatea unitului poate fi controlata digital si corelata cu activitatea clinici utilizand software-ul Romexic Cinic Management.
  • Unitul Planmeca Compact i Touch este disponibil intr-o gama larga de culori. Puteti de asemenea alege tipul de tapiterie, optand pentru comfortabila tapiterie Comfy sau pentru tapiteria de lux Ultra Relax.

Descarca prezentarea Configurati propriul unit dentar Planmeca Compact i Touch.

Preturi – Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, iar preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru a va putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, va invitam sa ne contactati pentru a va configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

Contacteaza-ne

Email:
contact [at] dexellence.ro

Telefoane:
+40.744.667.564
+40.726.676.233

Adresa:
Splaiul Independentei, bloc 2J, et 3, ap. 16, interfon 46
(vis-a-vis de Palatul Justitiei-Tribunalul vechi)