Compact i Classic


Unitul dentar ideal pentru stomatologia generala imbina functionalitatea si calitatea caracteristica Planmeca la un pret accesibil tuturor.

 

  • Unitul este disponibil in varianta cu modulul medicului cu firele coborate sau cu firele balansate
    Setarile pentru pozitia scaunului, suipatoare si instrumente se pot face cu usurinta utilizand tastatura de comanda a unitului.
  • Unitul este dotat cu o gama de piese de mana ce acopera nevoile practicii stomatologice standard, acestea incluzand micromotoare electrice integrate.
  • Optional, unitul Compact i Classic poate fi dotat cu lampa de fotopolimerizare, piesa de detartraj ultrsonic, camera intraorala si multe altele.
  • Activitatea unitului poate fi controlata digital si corelata cu activitatea clinici utilizand software-ul Romexic Cinic Management.
  • Unitul Planmeca Compact i Classic este disponibil intr-o gama larga de culori. Puteti de asemenea alege tipul de tapiterie, optand pentru comfortabila tapiterie Comfy sau pentru tapiteria de lux Ultra Relax.

Descarca prezentarea Configurati propriul unit dentar Planmeca Compact i Classic.

Preturi – Uniturile dentare Planmeca ofera o gama larga de optiuni de configurare, iar preturile difera in functie de aceste optiuni. Pentru a va putea oferi un pret cat mai exact pentru unitul dentar Planmeca dorit, va invitam sa ne contactati pentru a va configura propriul unit dentar Planmeca si pentru detalii suplimentare.

Contacteaza-ne

Email:
contact [at] dexellence.ro

Telefoane:
+40.744.667.564
+40.726.676.233

Adresa:
Splaiul Independentei, bloc 2J, et 3, ap. 16, interfon 46
(vis-a-vis de Palatul Justitiei-Tribunalul vechi)